ODLIČNI REZULTATI: ČIŠĆENJE ORGANIZMA NAKON KOJEG NESTAJU BOLOVI U LEĐIMA

Uzmite običnu rižu, toliko supenih kašika, koliko imatigodina (ako imate 35 godina, znači 35 supenih kašika). Dobro je isperite i naspite u staklenu teglu. Teglu napunite toplom prokuhanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižider. Ujutru svu vodu iscijediti…

Uzmite 1 punu supenu kašiku riže i kuhajte je 3-4 minuta bez soli ( u drugoj, običnoj tekućoj vodi). Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru. Preostalu rižu ponovo zalijte prokuhanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sljedećeg jutra.

Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, dok ima riže u tegli. Tajna metode se krije u zrnu riže, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se ćelije. Riža se vari u crijevima, a ne u želucu, njena zrna djeluju kao absorbent (upijač). Sa ovom metodom pročišćavaju se crijeva, krvni sudovi, zglobovi i drugi dijelovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma sa rižom pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak tjelesne težine.

Nakon tretmana osjećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe.

Postoji jedan uslov: nakon uzimanja riže ujutru poželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata. Nakon ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu, zglobovima. Efekat tretmana nije trenutan, već postepen.

Nakon dvije sedmice počinje pravo čišćenje organizma. I vi ćete ga primjetiti. Toksini će se izbacivati putem urina i stolice. Boja urina će se promijeniti, postaće mutna. A vi ćete se osjećati sve ljepše i zdravije. Nakon određenog vremena uzimanja riže aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo, nakon tretmana u roku od nekoliko mjeseci. Po isteku, osjetićete odlične rezultate!

Haber.ba