OVE 4 NAMIRNICE NAJBRŽE TOPE SALO SA STOMAKA! POČNITE IH KORISTITI ODMAH…

Višak sala na stomaku je i estetski problem ali i vrlo lako može postati i zdravstveni problem. Ukoliko ne znate kako da se otarasite viška sala na stomaku, predlažemo vam da uvrstite što prije ove namirnice u vaš meni.

Ni jedna namirnica nije čarobna i ne može sama sagorjeti sve masnoće, treba uvrstiti i aktivnost usvakodnevnu, ali ako jedete ove namirnice vaše mršanje će ići mnogo mnogo brže…

KEFIR

Fermentisane namirnice su odličan izbor za mršanje, ali i za sveobuhvatno zdravlje. Kralj fermentisanih mliječnih proizvoda je upravo kefir.

Naime, kefir je prepun probiotika koji čini da vaš probavni sistem funkcioniše daleko bolje i brže, a samim time mršate brže.

JAJA

U bilo kojoj dijeti da pogledate vidjet ćete da se tu nalaze i jaja. Ona su savršen odabir za doručak i odličan saveznik u borbi sa viškom kilograma.

LOSOS

Ova masna riba je omiljena među mnogim poznatim holivudskim zvijezdama i manekenkama a razlog je što vrlo brzo daje osjećaj sitosti a i bogata je omega-3 masnim kiselinama.

Omega-3 masne kiseline su pored toga što su odlične za mršanje, dobre i za vaše srce, mozak i zglobove. Losos sadrži i omega-6 masne kiseline koje su vrlo dragocjene našem tijelu.

KELJ

Kelj je biljka puna debelih zelenih listova i predstavlja nezaobilaznu namirnicu u svakom planu dijete. Kelj je alkalna namirnica a to znači da smanjuje kiselost u organizmu a pored toga je i prebogata vlaknima.

Vlakna su izuzetno bitna za zdravo mršanje jer usporavaju puštanje glukoze u tijeli, a kelj sadrži i puno magnezijuma i gvožđa koji smanjuju nivo hormona stresa u našem organizmu.